Posiłki regeneracyjne

Obsługujemy  podmioty gospodarcze, które są prawnie zobowiązane do zapewnienia swoim pracownikom posiłków regeneracyjnych a należą do nich: firmy budowlane, firmy produkcyjne (rozp. Rady Ministrów Dz. U. Nr 60 poz. 279 z 1996 r.).

Nasze posiłki spełniają standardy gastronomiczne i wymogi kaloryczności (około 1000 kcal), charakteryzują się dobrą jakością i obfitością serwowanych przez nas potraw.

 

Posiłki regeneracyjne polecamy w następujących  formach np.:

  1. Drugie danie ( 120 g mięsa+ 200g dodatek węglowodanowy+  150 g surówka )
  2. Zupa 500 ml + wkładka mięsna 100 g + 1/4 bochenka chleba
  3.  Danie jednogarnkowe 500 ml + 1/4 bochenka chleba

Jesteśmy partnerem elastycznym – słuchamy oczekiwań, jesteśmy otwarci na nietypowe rozwiązania dotyczące potraw spoza standardowej oferty, ilości, godzin dostaw, itp.

W bezpośredniej rozmowie szczegółowo przedstawimy naszą ofertę oraz chętnie poznamy Państwa oczekiwania i potrzeby związane z obsługą cateringową waszej firmy.

Ceny i menu ustalamy indywidualnie. W  celem omówienia oferty i warunków współpracy prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w dogodnym dla Państwa terminie.

Przykładowe menu

Menu – zupy profilaktyczne z wkładką + 1/4 chleba

  1. Zupa grochowa, kiełbasa śląska , pieczywo
  2. Krupnik, udko, pieczywo
  3. Zupa pomidorowa z ryżem, pulpet mielony, pieczywo;
  4. Zupa fasolowa z wędzonym kurczakiem, pieczywo;
  5. Bigos, pieczywo;
  6. Żurek staropolski, jajko, kiełbaska biała , pieczywo;
  7. Pieczarkowa z makaronem, kotlet pożarszki, pieczywo
  8. Kapuśniak, kiełbasa śląska, pieczywo;
  9. Fasolka po bretońsku z kiełbasą,  pieczywo;
  10. Jarzynowa z zacierkami, pieczeń , pieczywo
  11. Barszcz ukraiński, udko, pieczywo;
  12. Zalewajka z ziemniakami, kiełbasa śląską, pieczywo